Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΨΗΛΑ,ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Αυτή η πρόκριση θα ήταν κρίμα κι άδικο να χαθεί. Και τα παιδιά του ΑΠΟΕΛ έδειξαν με το πάθος και την επιμονή τους, πως δεν θα άφηναν να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο «θρύλος» έγραψε ιστορία για άλλη μια φορά, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, που προκρίνεται σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη φορά.

Ακόμη και όταν οι Πολωνοί ευτύχησαν να έχουν σκορ πρόκρισης μειώνοντας σε 2-1 στην πρώτη ουσιαστική τους ευκαιρία 19 λεπτά πριν το τέλος, οι γαλαζοκίτρινοι έδειχναν πως πατούσαν γερά στο γήπεδο και πίστευαν στη μεγάλη πρόκριση. Συνέχισαν να πιέζουν με τον ίδιο τρόπο που είχαν επιβάλλει την κυριαρχία τους σε όλο το παιχνίδι, με κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και ουσιώδεις αυτοματισμούς που σμπαράλιαζαν την πολωνική άμυνα. Το γκόλ του Αίλτον αποκατέστησε την τάξη και ήταν το επιστέγασμα μιας πολύ μεγάλης βραδιάς σε ένα ΓΣΠ πραγματικό καμίνι.

Άλλωστε, ο Αποέλ είχε δώσει το προμήνυμα της πρόκρισης με την μεστή εκτός έδρας εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί της Σλόβαν στη Μπρατισλάβα και με την κυριαρχία του στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου παιχνιδιού στην Κρακοβία. Από τότε, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς απέδειξαν πως είναι σε θέση να κάνουν την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Πως διαθέτουν πάθος, ψυχή ,καρδιά, συγκεκριμένο πλάνο και προσήλωση στο στόχο. Τα καλύτερα έρχονται στους ομίλους…

Γιώργος Ρασούλης
(www.apoel1926.com)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
;